ZURICH MARATÓ DE BARCELONA VISITA LA GRAN PEDRERA DEL FONS MUNDIAL

0
79

Cristian Llorens i Gerardo Prieto, director de cursa i, respectivament, coordinador de l’ elit de la Zurich Marató de Barcelona, han acudit a una de les cites atlètiques més importants del calendari kenyà, el cross i la mitja marató “Discovery Kenya”, aquest últim disputat el passat 3 de febrer a Eldoret. La prova organitzada a Eldoret, una de les capitals de l’ atletisme kenyà, serveix de trampolí per a la majoria dels atletes que aspiren a participar en alguna de les grans competicions de ruta, principalment dels Estats Units, japoneses i europees. La Mitja Marató disputada en aquesta localitat del Rift Valley, situada a més de 2.000 metres d’ altitud, va tenir un gran nivell: 20 atletes van baixar de 65 minuts i 75 van córrer en menys de 67.| Kenya és actualment el gran laboratori del running a nivell mundial, per la quantitat i qualitat dels seus corredors. La Mitja Marató d’ Eldoret atrau també promotores i organitzadors de les grans proves de ruta i maratons, com la de Barcelona, interessats en comptar amb la presència de corredors com Joseph Kimeli Lagat i Joash Mutai, els quals prendran la sortida el pròxim 17 de Març a l’Avinguda Maria Cristina, convidats per l’organització barcelonina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada