MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS

0
95

El proper diumenge 3 de febrer se celebrarà la Mitja Marató de Granollers – Les Franqueses – La Garriga. Amb una participació rècord, ja tancada, de 12.000 corredors, la Mitja de Granollers representa un gran esdeveniment esportiu i una festa de l’atletisme.| Una cursa que a l’edició d’enguany comptarà amb la participació del Campió Olímpic de Marató a Londres, Stephen Kiprotich, a més dels kenyans David Maru i Milton Rotich. De la participació catalana destaca la de Carles Castillejo, vencedor de l’edició anterior. La Mitja de Granollers és una de les curses més importants en ruta de quantes se celebren a Catalunya i a Espanyal. A la classificació anual que realitza la RFEA, surt en la tercera posició estatal i primera catalana de 2.012. L’edició d’enguany dóna suport a diverses accions solidàries, així com també es realitzaran una sèrie de curses alternatives paral·leles com la El Quart i La Mini.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada