ELIUD KIPCHOGE ES PREPARA PER BATRE EL RÈCORD DE LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA

0
120

Eliud Kipchoge, doble medalla olímpica (Atenes 2004 i Pekín 2008) i campió del món de 5.000 metres a París 2003, té com a objectiu córrer en menys de 60 minuts la Mitja Marató de Barcelona, cosa que significaria un nou rècord de la prova.| La vigent plus marca està en possessió del subcampió olímpic de marató a Londres, Abel Kirui, en 60.28, aconseguida l’any passat. Després dels seus èxits en pista, Kipchoge va decidir fer el salt en ruta el 2011 i va aconseguir un gran registre, 59.25 minuts, en el seu debut a la mitja marató de Lille. “Vull debutar en marató el pròxim mes d’ abril, a Hamburg. Aconseguir un bon resultat a Barcelona el mes de febrer em donarà molta confiança. A més a més, el Barça és el meu equip favorit i això encara em motiva més”, afirma l’ atleta resident a Eldoret. Kipchoge ultima la seva preparació a Kaptagat, localitat kenyana pròxima a Eldoret, sota la supervisió de Patrick Sang, subcampió olímpic de 3.000 obstacles a Barcelona-92.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada