CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMESA EN PISTA COBERTA

0
71

Aquest diumenge 27 de gener s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Promesa en Pista Coberta a Sabadell. Podem destacar el registre que ha realitzat la Clàudia Garcia (FCB) en salt d’alçada, que amb 1,80 metres ha millorat el rècord dels campionats. També podem assenyalar l’actuació de Sergi Tomàs (AAC) que s’ha proclamat campió de 60 m amb 7”03 i de 200 m amb 22”02, Albert Martínez (FCB) ha marcat 49”06 als 400 m, Victòria Sauleda (ISS-L’H) ha fet 56”69 als 400 m, Maria Azanar (UA) 8”94 als 60 m tanques i Elena Llobera (Lleida UA) ha saltat 5,67 m en llargada.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada