CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS A

0
28

El FC Barcelona, Campió en homes i dones
El passat diumenge 20 es va disputar el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol tant a la categoria masculina com a la femenina. El subcampionat ha estat per l’Agrupació Atlètica de Catalunya també ambdues categories. La tercera posició ha estat per la Joventut Atlètica de Sabadell en homes i l’ISS-L’Hospitalet en dones.| Cal destacar el Rècord de Catalunya aconseguit per l’equip de relleus del FC Barcelona a la prova dels 4X200 metres amb un temps de 1’27”78 i un equip format per D. Diaz, P. Fradera, U. Erete i R. Pros. També s’han millorat quatre rècords dels campionats a càrrec de Francisco Roldan (FCB) als 800 m amb 1’49”68, Clàudia Garcia (FCB) amb 1,82 m en alçada, Dèbora Calveras (FCB) en triple salt i Albert Vélez (FCB) que iguala el de salt amb perxa 5.20 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari