COPA DE CLUBS JÚNIOR EN PISTA COBERTA

0
74

El FC Barcelona, Campió en dones i Subcampió en homes
Aquest dissabte 19 de gener s’ha celebrat la Copa de Clubs Júnior – Trofeu “Antonio Ferrer”- Campionat d’Espanya de Clubs Júnior en Pista Coberta, a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. El Futbol Club Barcelona ha aconseguit el títol de la categoria femenina i la segona posició de la masculina.| L’Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit una meritòria quarta posició tant a la categoria masculina com a la femenina i la Joventut Atlètica de Sabadell s’ha situat sisè en homes i vuitè en dones.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada