COPA DE CLUBS JÚNIOR EN PISTA COBERTA

0
66

El proper dissabte 19 de gener se celebrarà a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, la vint-i-tresena edició de la Copa de Clubs Júnior – Trofeu “Antonio Ferrer” – Campionat d’Espanya de Clubs Júnior en Pista Coberta, organitzat per la Joventut Atlètica de Sabadell.| Aquesta competició es disputa a un atleta per prova, i tres clubs catalans participaran en aquest campionat estatal per equips presentant equip tant en la categoria masculina com en la femenina. Són la Joventut Atlètica de Sabadell, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i el Futbol Club Barcelona.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada