35a edició de la Cursa Barri Sant Antoni

0
79

El 20 de gener de 2013 a les 9:30 del matí, el barri de Sant Antoni de Barcelona acollirà la 35a edició de la Cursa Barri Sant Antoni, dins de la festa Major del barri. Es tracta d’una de les curses atlètiques més reconegudes i populars. | Enguany, aquesta nova edició arriba amb més força que mai. I és que l’objectiu és arribar als 3.800 participants, i així continuar amb la línia ascendent i exitosa de participació que ha tingut aquesta cursa des del primer dia. Per aquest motiu, des d’aquí, us animem a apuntar-vos en aquesta imprescindible prova esportiva barcelonina oberta a la participació de tothom.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada