Corro Contra el Càncer.

0
102

Des d’avui mateix i fins el 20 de gener pots inscriure’t a la cursa popular benèfica Corro Contra el Càncer.
La segona edició tindrà lloc el 10 de febrer de 2013 a les 10 del matí, al Parc Catalunya de Sabadell. Les places són limitades a 1.500 corredors, així que no ho deixis per l’últim moment! També pots fer la teva inscripció de manera presencial els dissabtes 29 de desembre i 12 de gener a l’stand situat a la planta 0 del Centre Comercial Paddock Bulevard de Sabadell.| Trobaràs tota la informació a corrocontraelcancer.com

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada