CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
87

Tamara del Río i Albert Àlvarez, Campions
El passat cap de setmana, 12 i 13 de gener, es va disputar la divuitena edició del Campionat de Catalunya de Proves Combinades en Pista Coberta en les categories Absolut i Promesa a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell.| Tamara del Río (AAC) ha revalidat el títol absoluta de pentatló amb una marca de 3.481 punts. Albert Àlvarez (FCB) ha aconseguit la victòria amb una marca de 4.975 punts a l’heptatló. Jesús Castillo (Cornellà At.) i Clara Remacha (FCB) han aconseguit el títol promesa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada