Obertes les inscripcions per a la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme

0
102

Ja s’han obert les inscripcions per participar a la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme 2013, amb un preu especial pels 500 primers inscrits de 17 euros amb xip propi o 19 euros sense xip. Una de les novetats de la prova, que arriba a la seva cinquena edició, és la data: el 14 d’abril, just un mes després de la Marató de Barcelona. | Els drets d’inscripció generals són de 19 euros amb xip propi (22 euros sense xip groc) i per obtenir el dorsal s’ha d’emplenar el formulari on-line que hi ha a la pàgina oficial de la prova www.gesport.cat/mitjamaresme.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada