Ja tenim a punt el sorteig de la Panera del Corredor!

0
29

En motiu del trentè aniversari de la REVISTA MARATHON vam convidar a tots els apassionats de l’atletisme a participar en la nostra panera de Nadal. Però la nostra no és una panera amb pernil i torrons, sinó que està PLENA DE DORSALS! Farem el sorteig de cara al públic aquest dissabte 12 de gener a les 13 hores a la botiga d’esports del mític Domingo Catalán “Atleta’s”, situada a la Carretera de la Bordeta, número 7, a només 200 metres de la Plaça Espanya a Barcelona! Moltes gràcies a tots els qui heu participat enviant e-mails o missatges a la nostra pàgina de Facebook “Revista Marathon”! L’èxit del sorteig ens obliga a repetir-lo l’any que ve i esperem que encara en sigueu més! Prepareu-vos perquè dissabte, quinze de vosaltres sereu els guanyadors que us emportareu el vostre dorsal escollit gratuïtament! Si no podeu assistir, podreu assabentar-vos dels noms dels guanyadors a través de Facebook, Atletisme.cat i de la Revista Marathon de febrer. L’equip de REVISTA MARATHON us desitja molta sort!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari