Ja tenim a punt el sorteig de la Panera del Corredor!

0
83

En motiu del trentè aniversari de la REVISTA MARATHON vam convidar a tots els apassionats de l’atletisme a participar en la nostra panera de Nadal. Però la nostra no és una panera amb pernil i torrons, sinó que està PLENA DE DORSALS! Farem el sorteig de cara al públic aquest dissabte 12 de gener a les 13 hores a la botiga d’esports del mític Domingo Catalán “Atleta’s”, situada a la Carretera de la Bordeta, número 7, a només 200 metres de la Plaça Espanya a Barcelona! Moltes gràcies a tots els qui heu participat enviant e-mails o missatges a la nostra pàgina de Facebook “Revista Marathon”! L’èxit del sorteig ens obliga a repetir-lo l’any que ve i esperem que encara en sigueu més! Prepareu-vos perquè dissabte, quinze de vosaltres sereu els guanyadors que us emportareu el vostre dorsal escollit gratuïtament! Si no podeu assistir, podreu assabentar-vos dels noms dels guanyadors a través de Facebook, Atletisme.cat i de la Revista Marathon de febrer. L’equip de REVISTA MARATHON us desitja molta sort!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada