ES PRESENTA LA 14 EDICIÓ DE LA GARMIN SANT SILVESTRE BARCELONESA’2012

0
27

El regidor d’Esports, Xavier Tizón, ha presidit aquest migdia la presentación de la 14a edició Garmin Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat. Com és tradicional se celebrarà el 31 de desembre, i de moment ja hi ha prop de 1.600 inscrits, un 30 % mès que la pasada edició. L’acte ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas; el director comercial de Garmin, Salvador Alcover; el director tècnic de la cursa, Domingo López; i els atletes, Jaume Leiva i Maria Vasco.| La Cursa tindrà un recorregut urbà de 10 quilòmetres (el mateix que l’any passat). Començarà a les 17:30 hores la plaça Victòria dels Àngels i passarà per diversos punts emblemàtics de la ciutat de Sant Cugat, com per exemple el Monestir. L’arribada estarà ubicada a la plaça de la Vila, al costat de l’Ajuntament. Cal recordar que aquesta emblemàtica cursa, que anteriorment es disputava a Barcelona, se celebrarà per tercer any a Sant Cugat gràcies a un acord entre l’Ajuntament i el Club Atlètic Barcelonès. El regidor d’Esports, Xavier Tizón, s’ha mostrat molt satisfet per la “bona resposta de la ciutat de Sant Cugat a la celebració d’aquesta cursa” Hi haurá un cartell molt interesant d’atletes, amb la presencia de Jaume Leiva, Mohamed Benhmbarka, Abderraman Kamouch, Osmani Btami, Samir Ait Bouchmane, Sergio Enriquez, Javier Cortes Huete i David Guiamet. Amb dones, Hasna Bahom, Ouaffa Amani, Teresa Pulido i Maria Vasco Les inscripcions, que estaran obertes fins al 28 de desembre, es poden fer a través d’Internet ( www.santsilvestre.com) i presencialment a les botigues Running. El cost de la inscripció és de 15 € i en cas de no disposar de xip de control, l’organització posarà a disposició del participant un xip d’un sol ús (xip blanc) pel preu de 3 €. Com novetat enguany s’han organitzat un entrenament previ el 22 i 30 de desembre a les 10 hores (al club Júnior) que aniran a càrrec de l’atleta maratonià Jaume Leiva. També s’ha organitzat un clínic sobre la patologia cardiovascular en el corredor popular que tindrà lloc aquest divendres, 14 de desembre, a les 19.00 h La fira del corredor el diumenge 30 de desembre (de 10 a 22 hores) i el dilluns 31 de desembre (de 10 a 16:30 hores) al PAV 3 de la rambla del Celler. Allà es farà entrega de dorsals i de la bossa pel corredor. Tambè com novetat d’enguany és que els organitzadors d’aquesta prova han possibilitat que els participants de la Sant Silvestre puguin crear un “repte solidari” a través de la pàgina web de l’ONG www.migranodearena.org. Totes les aportacions que s’obtinguin es destinaran a Càritas Sant Cugat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari