CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

0
114

Aquest diumenge 9 s’ha realitzat el Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers. Amb una esplèndida matinal atlètica s’han disputat més d’una vintena de curses en totes les categories amb una gran participació. Judit Pla (CA S) s’ha imposat en la categoria femenina amb gran autoritat sobre les seves perseguidores, la kenyana Sarah Kerubo que ha estat segona i la Natàlia Rodríguez (CD Nike R) que ha estat tercera. En homes, la victòria ha estat per Ilias Fifa (FCB), seguit de Mohamed Benhmbarka (RT) i Driss Lakhouaja (AAC) que ha estat tercer.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada