CAMPIONAT D’EUROPA DE CROS

0
88

Aquest diumenge 9 de desembre s’ha disputat el XIXè Campionat d’Europa de Camp a Través a Budapest. Carles Castillejo i Ayad Lamdassem s’han proclamat Campions d’Europa amb l’equip espanyol. Ambdós atletes han protagonitzat la millor actuació de l’equip campió, classificant-se Castillejo en la cinquena posició i Lamdassem en la sisena. A la categoria femenina, Lídia Rodríguez s’ha situat en la dinovena posició, aconseguint la quarta plaça l’equip espanyol. Abdelaziz Merzougui ha estat setè a la categoria sub-23 aconseguint els subcampionat continental per equips.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada