TOT APUNT PER LA 6ena SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA PER LA MARATÓ DE TV3

0
131

Un any més el Club Atlètic Montblanc, organitza la 6ena Sant Silvestre Montblanquina a favor de la Marató de TV3. La Sant Silvestre tindrà lloc el proper dilluns 31 de desembre a les 5 de la tarda pels carrers del centre de Montblanc, amb un recorregut de 3,2 Qm. A més tindrà lloc la Sant Silvestre Infantil amb un recorregut de 500 metres. El preu de la inscripció és de 3 euros que es destinaran a la Marató de TV3, que aquest any es dedica a la lluita contra el càncer. Al finalitzar, tots els participants rebran la bossa de record de la sant silvestre i berenar.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada