El 16 de desembre, 5 Kms de L’Hospitalet

0
117

El proper 16 de desembre de 2012 tornen els 5 Kms de L’Hospitalet. La segona edició de la prova organitzada pel club d’atletisme ISS L’Hospitalet, tindrà lloc pels voltants de les instal.lacions del Complex Esportiu L’Hospitalet Nord. Tan la Cursa Open, d’adults a partir dels 14 anys, com las curses infantils, d’un kilòmetre per a quatre categories d’edat, tenen la seva arribada a la línia de meta de la pista d’atletisme.| Hi haurà bossa d’obsequis per a tots els participants, beques d’un any d’atletisme pels primer classificats infantils, i trofeus pels tres primers de totes les categories masculins i femenins. A la primera edició els guanyadors van ser Ait Khamouch, amb 15:40 i Fatima El Aouja amb 18:35. Ja pots inscriure a www.5kmhospitalet.org. T’hi esperem!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada