89a JEAN BOUIN

0
27

El passat diumenge 18 es va disputar la vuitanta-novena edició de la matinal Jean Bouin , 63è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 30a Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya, Gran Premi “Allianz”, organitzat per “Mundo Deportivo”. La tradicional matinal atlètica va tornar a ser una festa de l’atletisme amb una gran participació i perfecta organització.| Carles Castillejo (Adidas) i Marta Domínguez (Nike) es van imposar a la cursa internacional i van inscriure ambdós els seus noms per primera vegada com a guanyadors de la cursa d’elit. Castillejo es va imposar al marroquí Ilias Fifa (FCB)m, vencedor de l’any passat i a Driss Lakhouaja (AAC) guanyador l’any 2.000. En dones, la palentina Marta Domínguez es va situar per davant de la kenyana Leah Jerotich i de la barcelonina Judit Plà (CA S) que es va situar tercera.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari