5Km L’HOSPITALET

0
92

Els 5Km L’HOSPITALET que tindrà lloc el 16 de desembre a l’Hospitalet del Llobregat. Es tracta d’una cursa popular de 5km que compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet del Llobregat. La cursa transcorrerà per un circuit urbà per acabar dins l’estadi d’atletisme del Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord . Tanmateix, s’organitzen dues curses infantils de 1km de distancia, distribuïdes per grups d’edat, que també finalitzaran a l’estadi.| Tota la informació de la cursa es troba a la web www.5kmhospitalet.org i en aquests moments tenim les inscripcions obertes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada