Eleccions RFEA 2012 PROCLAMACIÓ DE LES LLISTES DE CANDIDATS

0
168

Seguint el corresponent calendari electoral, aquest dilluns 29 d’octubre s’ha procedit a la proclamació de les llistes definitives de candidats per a l’elecció de membres de l’Assemblea General, així com els components de les diferents taules electorals. Aquest procés electoral passarà el 17 de novembre per les votacions per a la composició de l’Assemblea General, culminarà amb les votacions el diumenge 16 de desembre amb l’elecció del President i finalitzarà el 19 de desembre un cop exhaurits els terminis legals amb la corresponent proclamació definitiva.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada