Miguel Quesada i Laura Gòmez guanyen la 1a edició de edició de la Cursa Solidària del Tibidabo

0
66


El passat dissabte dia 27 d’octubre a les 10h es donava el tret de sortida de quelcom més que una cursa atlètica per els fantàstics paratges del Parc de Collserola. Més de 250 corredors, sortien a còrrer i bategar per a tots els infants amb cardiopaties congènites de naixement; ja que la cursa era el primer de tots els actes enmarcats dins la festa anual de l’aacic que es desenvolupa cada any al parc d’atraccions del tibidabo. | Una de les particularitats era que tots els corredors lluïen el dorsal 1 a la seva samarreta – dorsal, deixant molt clar la rellevància i la vital importància de la solidaritat de cadascun d’ells envers la captació de fons i difussió de l’entitat. L’organització de la cursa a càrrec de la AEsportiva Sant Silvestre de Sabadell refermava el vincle de l’aacic i la cursa de cap d’any de Sabadell enguany anomenada: la nostra, ja que a la seva primera edició l’any passat va nèixer el projecte esportiu- solidàri batego per tu, on atletes, triatletes i ultrafondistes d’elit s’han involucrat desinteressadament per difondre i recaptar fons per l’aacic. Mostra d’això en són el fet que a la línea de sortida s’apleguessin atletes com Reyes Estèvez , Miguel Quesada; Teo Edo, Albert Medrano, Xènia Lòpez , Laura Gomez, Louise Brown, els germans Teres… Tots ells pagant la seva inscripció i lluint la particular samarreta dorsal amb l’1. En l’aspecte esportiu un recorregut de 6’3km espectacular , cobert per més de 40 voluntaris oferia un tastet ideal de trailrun autèntic amb uns 230m de desnivell acumulat, un recorregut obert a tots i totes els acostumats a còrrer en asfalt i fora d’ell. La la victòria clara i contundent en categoria masculina fou per Miguel Quesada, corrent en un terreny gens adequat a les seves característiques ( trialeres i pujades ben fortes amb escales i tot); en categoria femenina la triatleta internacional junior Laura Gòmez, s’imposava amb comoditat arribant 26a absoluta tot i trobar-se en al 1a setmana d’entrenament de la temporada. Destacar-ne la implicació total i absoluta del Parc d’Atraccions on tots els corredors tenien l’entrada gratuïta, l’implicació del grup Europastry oferint un avituallament infinit al final de la cursa, i l’inestimable col·laboració de l’omnipresent Cocacola. Les principals marques del sector com Compressport, Buff, Taymory, Jaked i Xococrep es varen sumar i abocar vers l’esdeveniment, sumant esforços vers la proposta que davant de l’excel·lent resposta repetirà l’any que ve. A tall ràpid i curt, destacar que degut a la gestió dels inexistents recursos per a promoció, la difussió de la cursa ha estat només via xarxes socials i boca orella, amb només dues setmanes d’inscripcions. L’equip d’accic i de l’AE vol agrair efusivament l’infinit suport que suposa per a tots la resposta de totes les marques implicades, de tots els corredors i de tots els voluntaris. El proper repte: la cursa solidària infantil enmarcada dins els actes de la nostra; la cursa de cap d’any de Sabadell!!! AE Sant Silvestre de Sabadell

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari