9ens 10 kms Urbans de Manresa

0
34

Llistat DorsalsLlistat Alfabetic.
970 corredors i corredores pendràn part aquest proper diumenge en aquesta novena edició. L’hora de sortida es a les 10,30h des de el Passeig Pere III -Zona Ben Plantada/Bonavista. L’entrega de dorsals i chips es durà a terme el mateix diumenge, a partir de les 8,15h fins a les 10,00h. El lliurament de dorsals i xips està situat a 100 metres de la sortida. Hi haurà servei de guardaroba. Tothom qui vulgui dutxar-se, podrà utilitzar les instal.lacions de l’Estadi Municipal d’Atletisme El Congost. L’instal.lació està situada en la zona esportiva El Congost -al costat mateix del cementiri de la ciutat-. En cotxe, des de l’arribada es tarda 5′. Caminant 15′.| Abans de la cursa gran, es disputarà a les 10,00h la 6ena Cursa Urbana de Promoció, sobre un recorregut de 700 metres. L’arribada de la cursa absoluta i de la cursa de promoció está situada en el Passeig Pere III -Zona Crist Rei-. Des de l’organització, nomès ens queda desitjar a tots i a totes els/les participants que gaudiu de la vostra participació en la cursa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari