9ens 10 kms Urbans de Manresa

0
88

Llistat DorsalsLlistat Alfabetic.
970 corredors i corredores pendràn part aquest proper diumenge en aquesta novena edició. L’hora de sortida es a les 10,30h des de el Passeig Pere III -Zona Ben Plantada/Bonavista. L’entrega de dorsals i chips es durà a terme el mateix diumenge, a partir de les 8,15h fins a les 10,00h. El lliurament de dorsals i xips està situat a 100 metres de la sortida. Hi haurà servei de guardaroba. Tothom qui vulgui dutxar-se, podrà utilitzar les instal.lacions de l’Estadi Municipal d’Atletisme El Congost. L’instal.lació està situada en la zona esportiva El Congost -al costat mateix del cementiri de la ciutat-. En cotxe, des de l’arribada es tarda 5′. Caminant 15′.| Abans de la cursa gran, es disputarà a les 10,00h la 6ena Cursa Urbana de Promoció, sobre un recorregut de 700 metres. L’arribada de la cursa absoluta i de la cursa de promoció está situada en el Passeig Pere III -Zona Crist Rei-. Des de l’organització, nomès ens queda desitjar a tots i a totes els/les participants que gaudiu de la vostra participació en la cursa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada