Més de 2.500 corredors participen a El Tast de la Mitja

0
110

Aquest dissabte, El Tast de la Mitja
Més de 2.500 corredors participaran aquest dissabte a El Tast de la Mitja, una nova cursa organitzada per L’Associació Esportiva La Mitja, pensada per a tots aquells qui s’estan preparant per córrer la Mitja Marató. En aquesta primera edició hi participarà l’atleta José Ríos, de la Roca del Vallès, amb la millor marca espanyola de Marató (2 h 07 minuts). El recorregut anirà des de la Garriga a Granollers, passant per Les Franqueses i per Canovelles, amb una distància total de 10 km. | Sortida: 10.30 h (l’avinguda Mil·lenari de Catalunya cantonada amb Jacint Verdaguer de la Garriga)

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada