Finisher Trishop, nova botiga d’atletisme a Sabadell

0
429

Per fi arriba el que estaves esperant a Sabadell… Cent metres quadrats a disposició del corredor i el triatleta
Finisher Trishop és més que una botiga perquè, a més de tenir totes les últimes tendències i les millors marques, també donem assessorament personalitzat.
Podràs trobar-hi la millor selecció de calçat tant d’asfalt com de trail. A més, amb algunes marques t’oferim la possibilitat de provar tant les sabatilles com la roba compressiva abans de decidir-te. A Finisher Trishop també realitzem estudis biomecànics i fem plantilles a mida.| Et vols iniciar al minimalisme? Vine i t’aconsellem i t’expliquem com fer-ho sense lesions i amb un resultat molt satisfactori. Tenim una amplia gama de barefoot o natural running. I si t’agradaria sortir a córrer en grup i perfeccionar la tècnica, apunta’t als grups d’entrenament entre setmana per asfalt i els cap de setmana per muntanya. Corre a veure’ns… i et farem descobrir un nou concepte de running!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada