Finisher Trishop, nova botiga d’atletisme a Sabadell

0
236

Per fi arriba el que estaves esperant a Sabadell… Cent metres quadrats a disposició del corredor i el triatleta
Finisher Trishop és més que una botiga perquè, a més de tenir totes les últimes tendències i les millors marques, també donem assessorament personalitzat.
Podràs trobar-hi la millor selecció de calçat tant d’asfalt com de trail. A més, amb algunes marques t’oferim la possibilitat de provar tant les sabatilles com la roba compressiva abans de decidir-te. A Finisher Trishop també realitzem estudis biomecànics i fem plantilles a mida.| Et vols iniciar al minimalisme? Vine i t’aconsellem i t’expliquem com fer-ho sense lesions i amb un resultat molt satisfactori. Tenim una amplia gama de barefoot o natural running. I si t’agradaria sortir a córrer en grup i perfeccionar la tècnica, apunta’t als grups d’entrenament entre setmana per asfalt i els cap de setmana per muntanya. Corre a veure’ns… i et farem descobrir un nou concepte de running!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari