CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT PER CLUBS DE MARXA

0
97

El proper diumenge 28 d’octubre se celebrarà l’edició número trenta-un del Campionat de Catalunya Absolut de Marxa per Clubs a la pista de l’Estadi Municipal Moisès Llopart del Prat de Llobregat en el marc del primer Trofeu Pratenc AA de Marxa Atlètica. La jornada atlètica començarà a partir de les 10:00 hores. Puntuaran els equips que classifiquin 3 o més atletes a l’arribada, atorgant 1 punt al primer classificat, 2 al segon, i així successivament. Serà guanyador el club català que obtingui la puntuació més baixa de la suma dels seus 3 millors atletes classificats.| A l’edició anterior, que es va celebrar a Rubí, el Grup Excursionista i Esportiu Gironí es va proclamar Campió de la categoria femenina i el Pratenc Associació d’Atletisme de la masculina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada