CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT PER CLUBS DE MARXA

0
41

El proper diumenge 28 d’octubre se celebrarà l’edició número trenta-un del Campionat de Catalunya Absolut de Marxa per Clubs a la pista de l’Estadi Municipal Moisès Llopart del Prat de Llobregat en el marc del primer Trofeu Pratenc AA de Marxa Atlètica. La jornada atlètica començarà a partir de les 10:00 hores. Puntuaran els equips que classifiquin 3 o més atletes a l’arribada, atorgant 1 punt al primer classificat, 2 al segon, i així successivament. Serà guanyador el club català que obtingui la puntuació més baixa de la suma dels seus 3 millors atletes classificats.| A l’edició anterior, que es va celebrar a Rubí, el Grup Excursionista i Esportiu Gironí es va proclamar Campió de la categoria femenina i el Pratenc Associació d’Atletisme de la masculina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari