Town of Runners

0
130

Town of Runners és un documental sobre els corredors joves de Bekoji – un poble de l’altiplà etíop que ha produït alguns del atletes més grans del món a distancia, com Tirunesh Dibaba, Kenenisa Bekele o Derartu Tulu. La pel·lícula explica la història de dues noies joves, que viuen en un poble rural mentre intenten fer el seu camí a una vida diferent. A través de la seva lluita, la pel·lícula dóna una visió única de les ambicions dels joves etíops que viuen entre la tradició i el món modern. Una historia de superació, coratge i esforç que no deixarà ningú indiferent.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada