En un mes, La Sansi de Sant Feliu

0
88

Només falta un mes per a la celebració de la primera edició de La Sansi de Sant Feliu, que tindrà lloc el proper 11 de novembre a partir de les 10:00 hores sobre un recorregut de 5 quilòmetres. Més de 400 persones ja han realitzat la seva inscripció en una cita en què s’esperen 1.000 corredors que rebran, entre altres sorpreses, una motxilla i una bossa carregada d’obsequis de CocaCola, Henkel, Powerade o ChupaChups. A més, entraran automàticament en el gran sorteig que començarà després de la finalització de la prova.| La jornada atlètica s’obrirà amb les carreres de menors, amb sortida i arribada a la pista d’atletisme de la localitat barcelonina. Per inscriure’s, hi ha dues opcions: a través d’internet (www.lasansisantfeliu.com) o de forma gratuïta fent una despesa superior a 50 euros a la botiga Intersport de Sant Feliu de Llobregat. Más información Contacto: ∑

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada