ÀNGEL MULLERA, CANDIDAT A MILLOR ATLETA EUROPEU DE SETEMBRE

0
74

L’Associació Europea d’Atletisme ha donat a conèixer la llista d’atletes candidats per al premi de Millor Atleta Europeu del mes de setembre. L’Atleta lloretenc Àngel Mullera ha estat nominat com a candidat per a aquest premi europeu. A la llista figuren tretze candidats per cada categoria originaris de 14 països. La votació es pot fer a través de la pàgina web de l’Associació Europea on els aficionats poden emetre el seu vot. La votació es tancarà dilluns 22 d’octubre al migdia.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada