CLASSIFICACIÓ DELS MILLORS CLUBS D’ESPANYA 2.012

0
74

La Real Federación Española de Atletismo elabora cada any la classificació dels millors clubs estatals segons els resultats obtinguts als diferents Campionats d’Espanya. Aquesta classificació es realitza amb la suma dels punts aconseguits pels llocs de finalistes a tots els Campionats celebrats en totes les categories, incloent pista coberta, aire lliure, ruta i marxa atlètica. El club amb millor puntuació ha tornat a ser el Playas de Castellón.| El Futbol Club Barcelona ha estat el millor club català classificat, aconseguint la tercera posició, i l’Agrupació Atlètica de Catalunya la quarta. Entre els vint-i-cinc primers classificats apareixen quatre clubs catalans més, l’ISS-L’Hospitalet en la tretzena, el Club Atlètic Igualada en la divuitena, la Joventut Atlètica de Sabadell en la vintena i l’Avinent Manresa a la vint-i-tres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada