La nostra família atlètica vol retre homenatge a la Teresa Farriol

0
111

dissabte 6 d’octubre a les 08:00br> Aquest dissabte farem allò que li hagués agradat a ella i segur que la tindríem com sempre corrent al nostre costat, com cada vegada que feia esport d’ultrafons, i en gaudiríem d’ella. Això si, als nostres caps i als nostres cors demà hi serà, ara i sempre. Al començar li dedicarem un peça musical especial tot fent uns instants de silenci en la seva memòria.| Com que tots formem una gran família en la que hem perdut un membre molt important, la Teresa o 3a, com era el seu nick name a corredors.cat , ho farem abans de començar a rodar per si algú no pot córrer i en canvi hi vol ser, escoltarem aquesta peça musical i tot allò que vosaltres, que éreu part de la seva vida, cregueu oportú Acte seguit anirem per llocs que havíem repetit amb ella un munt de vegades, de Terrassa a Sabadell, unint les dues grans ciutats, en el que algú havia anomenat el circuït clàssic per camins amples fins a l’ermita de Sant Vicenç de Verders i tornarem en un entrenament en el que tots pensarem molt amb ella i que no oblidarem mentre ens quedi un bri de vida. Moltes gràcies i fins demà.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada