Es suspen l’entrega de premis de la Ultra Cavalls del Vent 2012

0
90

Els que correm estem de dol. Fa poques hores s’ha mort Teresa Farriol, una companya de Corredors.cat, mentre participava a la cursa de muntanya Cavalls de Vent. Voldria, des d’aquí, donar-li el condol i una abraçada a en Pau, el seu marit, tot dient-li que l’hi ha de servir de consol (si és que hi ha consolació en aquests moments) pensar que s’ha mort fent allò que la feia feliç.
La organització de la Ultra Cavalls del Vent ha decidit suspendre l’entrega de premis de la present edició en senyal de dol per la mort aquesta matinada a l’hospital Sant Bernabé de Berga d’una participant. En aquests moments tan difícils la organització de la Ultra Cavalls del Vent vol donar tot el seu suport a la familia i convoca un minut de silenci en la seva memoria aquest diumenge a les 10:30 hores a la Plaça Portxada de Bagà

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada