Sansi de Sant Feliu de Llobregat

0
28

El Sr. Jordi San José, Alcalde de Sant Feliu de Llobregat i Josep Lluis Blanco president del Club Atletisme La Sansi han signat un conveni de col·laboració, per a l’organització de la 1a Sansi de Sant Feliu de Llobregat que es celebrarà el proper 11 de novembre de 2012, on l’ajuntament s’ha compromès en col·laborar i patrocinar la cursa. La cursa, amb un límit de 2.000 participantes, començarà a les 11h comptarà amb un circuit de 5kms pels carrers de la ciutat, amb sortida davants del pavelló Andrey Xepkin, padrí de la cursa, i que comptarà amb proves especials per als més petits.| Els organitzadors de la cursa esperen concloure aquesta festivitat esportiva amb molt d’èxit i ja han obert el període d’inscripcions. Les inscripcions a la cursa es poden fer des de la web www.lasansisantfeliu.com, on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sant Feliu, buscar allotjament, horaris de les curses, reglament, consells…

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari