Sansi de Sant Feliu de Llobregat

0
75

El Sr. Jordi San José, Alcalde de Sant Feliu de Llobregat i Josep Lluis Blanco president del Club Atletisme La Sansi han signat un conveni de col·laboració, per a l’organització de la 1a Sansi de Sant Feliu de Llobregat que es celebrarà el proper 11 de novembre de 2012, on l’ajuntament s’ha compromès en col·laborar i patrocinar la cursa. La cursa, amb un límit de 2.000 participantes, començarà a les 11h comptarà amb un circuit de 5kms pels carrers de la ciutat, amb sortida davants del pavelló Andrey Xepkin, padrí de la cursa, i que comptarà amb proves especials per als més petits.| Els organitzadors de la cursa esperen concloure aquesta festivitat esportiva amb molt d’èxit i ja han obert el període d’inscripcions. Les inscripcions a la cursa es poden fer des de la web www.lasansisantfeliu.com, on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sant Feliu, buscar allotjament, horaris de les curses, reglament, consells…

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada