LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS ARRIBA ALS 400 ATLETES INSCRITS

0
188

Assemblava una utopia i molt difícil arribar al primer objectiu de la Trail Senders del Penedès aconseguir arribar a la mínima xifra de 400 atletes i a 4 dies de tancar les inscripcions i 11 dies de fer-se la cursa s’arriba. Tota l’organització de la cursa i les persones que l’envolten estan molts contents per haver aconseguit que aquesta cursa fos en la primera edició ja un èxit de participants, i continua agraint a tots els que us heu i us apuntareu en ella.| A la cursa llarga hi ha 328 atletes inscrits i a la curta 66, de moment, recordeu que teniu temps fins el diumenge les inscripcions les podeu fer a: http://atletisme.com/cursesol/1209cabanyes/index.php

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada