CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CURSES DE MUNTANYA

0
87

El proper diumenge 23 de setembre se celebrarà l’onzena edició del Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya Absolut i de Veterans a Olot, organitzat pel Centre Excursionista d’Olot, en el marc de la 4a Volta pels Volcans . La sortida es donarà a les 10,00 hores des del recinte de la Fira d’Olot amb un recorregut de 12,6 km pels volcans més emblemàtics de la capital de la Garrotxa. Els actuals campions de Catalunya són Jordi Toda i Maria Gràcia Coll que van aconseguir el títol a l’edició passada celebrada a Girona.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada