LA CURSA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS DE LES CABANYES JA TÉ 300 INSCRITS

0
67

FINALITZA LES INSCRIPCIONS EL DIUMENGE 23
La Trail Senders del Penedès que tindrà lloc el proper 30 de setembre va obrir les inscripcions el passat mes de juny i ja porta 300 inscrits, una quantitat força bona ja que per ser la primera edició i que encara queden dies ha tingut força acceptació, ull que fianlitzen les inscripcions el proper diumenge 23 de setembre,o quan s’arribi als 400 atletes a la cursa llarga i 200 a la petita,| les inscripcions es poden fer a la web d’atletisme.com

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada