1r Duatló de Muntanya dels Pèlags de Vilobí del Penedès

0
67

1 de Novembre de 2012
Benvinguts a la web del Duatló de Muntanya dels Pèlags de Vilobí del Penedès.
L’Ajuntament de Vilobí i el Club Triatló MIOSTAF uneixen esforços per organitzar la primera edició del Duatló dels Pèlags de Vilobí del Penedès, un duatló de muntanya de distància sprint. Les distàncies seràn de 5,750Km de cursa a peu, 20,2Km de BTT i 2,350Km de cursa a peu. En un recorregut molt ràpid i apte a tots els nivells per iniciar la temporada de duatló de muntanya. S’anirà afegint més informació en els propers dies. Estigueu alerta! Organitzadors: Ajuntament de Vilobí del Penedès i Club Triatló MIOSTAF

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada