XI CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MUNTANYA – absolut i veterans –

0
93

4a VOLTA PELS VOLCANS D’OLOT
DIumenge 23 de setembre.
Aquesta cursa es regeix pel reglament de la Federació Catalana d’Atletisme.
Sortida: 10 del matí, del recinte de la Fira d’Olot Avda. de l’Estació, s/n Coordenades: UTM x 456971 – y 4669238 Aparcament, vestuari i dutxa en el mateix recinte. Cursa de 12,6 km pels volcans més emblemàtics del municipi. Puntua pel CIRCUIT de CURSES POPULARS per MUNTANYA de la GARROTXA.| Trofeu als primers classificats: de la general, comarcal i per categories OBSEQUI A TOTS ELS PARTICIPANTS A LA CURSA Inscripcions: fins el dijous 20 de setembre, limitant la inscripció als 300 participants. Per internet: www.ceolot.cat Presencials a partir del 20 d’agost, al Centre Excursionista d’Olot (de dilluns a dissabte de 7 a 9 de la nit) – Pg. D’en Blay, 5 No es faran inscripcions el mateix dia de la cursa. Un cop hagi sortit la cursa tindrà lloc una “Caminada guiada pels voltants”, d’unes dues hores, a càrrec de TOSCA, equip d’educació ambiental. Pensada per acompanyants i amics.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada