Aquesta Diada de l’11 de Setembre Bellaterra acollirà una original cursa popular

0
45

El proper 11 de Setembre l’EMD de Bellaterra, Vallès Occidental, acollirà la seva primera cursa popular de la  Diada Nacional, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l´EMD anomenada; “La Sansi de Bellaterra”, amb centenars de corredors populars i alguns atletes professionals Els organitzadors de la cursa esperen concloure aquesta festivitat esportiva amb molt d’èxit i ja han obert el període d’inscripcions. La primera Sansi Bellaterra serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà, en un entorn idíl·lic i tranquil, on tots els corredors podran gaudir d’un circuit atractiu per la majoria dels corredors i -pel fet de participar-hi- rebre un record original, únic i emblemàtic. En motiu de la Diada Nacional, 11 de Setembre, l’organització de la cursa obsequiarà a tots els corredors amb una bossa plena de regals i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada, amb la senyera catalana. La  cursa del proper 11 de Setembre, que també comptarà amb proves especials per als més petits, pretén convertir-se en un referent d’àmbit nacional, on centenars de catalans puguin celebrar la festivitat del seu país fent allò que tant els hi agrada fer els caps de setmana o en el temps lliure, fer esport gaudint d’un bon paratge i viure una experiència del tot original. Les inscripcions a la cursa es poden fer des de la web www.lasansibellaterra.com , on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Bellaterra, buscar allotjament, horaris de les curses, reglament, consells…

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari