12ª CURSA CIUTAT DE CERVERA

0
154

Els Fondistes Cervera tenim el plaer d’informar-te que ja estan obertes les inscripcions per la 12ª CURSA CIUTAT DE CERVERA que es cel.lebrarà el diumenge 2 de Setembre a les 9:30. Es tracta d’un cursa de 10 KM que trasncorren pels carrers de la capital de la Segarra i que forma part de la lliga Ponent. Enguany presentem novetats; sortida i arribada a la zona esportiva i nou circuit 100% urbà que esperem t’agradi | Si vols més informació de la cursa, de la cursa Infantil, dels entrenaments populars i veure el vídeo del nou circuit…… et pots adreçar a la nostra web : www.fondistescervera.cat

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada