CAMPONAT DE CATALUNYA PROMESA

0
64

El passat dissabte 7 de juliol, es va disputar la vint-i-setena edició del Campionat de Catalunya Promesa a l’Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat. Cal destacar el Rècord dels Campionats aconseguit per Clàudia Garcia (FCB) en salt d’alçada amb un registre de 1,76 metres. També, l’equip femení de l’Agrupació Atlètica de Catalunya ha millorat el registre del campionat de la prova de 4X100 metres amb una marca de 49”47 i amb un equip format per Ester Garcia, Alba Manzano, Miriam Garcia i Beatriz Indurain.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada