Manresa acull aquest dissabte la Cursa del Mosquit amb un còctel i festa a la piscina

0
2399

El Parc de l’Agulla acull aquest dissabte (19,30 hores) una edició de la Cursa del Mosquit molt especial. 10 quilòmetres de recorregut espectacular que tenen l’arribada al Club de Tennis, on està programat un aperitiu, còctel i bany a la piscina per a tots els participants. També destaquen els premis, com un cap de setmana a la casa rural Mas Torrencito, sessions d’spa a Termes Victòria, allotjament a Món San Benet o viatge sen globus amb Camins de vents. Gaudeix de la festa i apunta’t a http://atletisme.com/cursesol/1207manresa/index.php

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada