XXXI CURSA DE FESTA MAJOR A ORRIUS.

0
104

Dissabte 21 de juliol a dos quarts de set de la tarda (18:30)es donarà la sortida als caminants i una hora desprès als corredors (19:30). CURSA: Oberta als majors de 10 anys. DISTÀNCIA: La cursa serà de 10,5 km per carretera i camins de bosc al voltant d’Orrius. INSCRIPCIONS: Només a la plaça de la Constitució, a partir de les cinc de la tarda. 3 euros per persona. | SORTIDA: A la carretera, davant la Pèrgola. A dos quarts de set de la tarda els caminants i a dos quart de vuit els corredors. ARRIBADA: A la Plaça de la Constitució. EL CONTROL: Es tancarà als 90 minuts de donar la sortida als corredors, a les nou del vespre. DUTXES: Al poliesportiu Municipal. AVITUALLAMENT: En el recorregut, previstos dos avituallaments pels corredors i un pels caminants. Beguda i fruita per tots a l’arribada L’ORGANITZACIÓ: La COMISSIÓ DE FESTES DE L’AJUNTAMENT i LA COLLA MAIMAKANSU, declinen tota responsabilitat, en quant als diferents perjudicis que la participació en la prova pot portar. Pel sol fet de participar, s’accepta el present reglament i el que cau fora, queda sota la decisió de l’organització.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari