MONTJUIC, SEU D’UN CROSS EL 30 DE JUNY

0
77

La muntanya de Montjuic acull aquest 30 de juny a les 9,30 hores un Cross de 5 km. La cursa recorrerà el MNAC, el Palau Sant Jordi o l’Estado Olímpic en una gran festa de l’esport català. Aires de Barcelona, Mc Donald’s, Golf d’Aro, el Centre Comercial Arenas, Freixenet o aportaran diversos obsequis i regals per a tots els corredors. El 100 primers rebran, a més, una commeració de la cursa molt especial, i tots els participants estan condiats a prendre alguna cosa el dia 29 a Les Arenes. Afanyeu-vos i feu la inscripció, ja que l’organització tanca inscripcions als 500 participants!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada