CAMPIONAT D’EUROPA DE HÈLSINKI

0
105

Quinze Atletes Catalans Seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció d’atletes que participaran als Campionats d’Europa que se celebraran a Hèlsinki del 27 de juny a l’1 de juliol. Quinze atletes catalans han estat seleccionats per a participar en aquest esdeveniment continental.| Judit Pla (AS) ha estat seleccionada per a disputar els 5.000 metres, Lídia Rodríguez (AS) està inscrita a les proves de 5.000 i 10.000 metres, Anna Pinero (VTiM) en perxa, Laura Redondo (FCB) i Berta Castells (VTiM) en llançament de martell, Plàcida Azahara Martínez (FCB) a la prova dels relleus 4X100 metres i Andrea Díez (FCB) als relleus de 4X400 metres. En homes, Ayad Lamdassem (Bikila) i Carles Castillejo (Adidas) als 5.000 metres, Abdelaziz Merzougui (FCB) als 3.000 m obstacles, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, Juan Enrique Vallés (FCB) als 400 m tanques, Igor Bychkov (PdC) i Dídac Salas (FCB) en salt amb perxa, i Eduard Viles (C.A. Igualada) als relleus 4X100 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada