La I Cursa de La Lluna de Gavà, dissabte 7 de juliol a les 22h

0
71

El proper dissabte 7 de juliol a les 22h, tindrà lloc la La I Cursa de La Lluna de Gavà, gran Premi Mundo Deportivo. Una cursa nocturna amb dos distancies 10 k i 5k i trofeus als primers arribats en categoria absoluta, que per primer any organitza l’Ajuntament de Gavà Zona Vip Events i Accura. La sortida a les 22h és a l’Av. del Mar, sota el monument de La Vela, i recorrerà els carrers principals del passeig Marítim.| La cursa està oberta a tothom que vulgui gaudir d’una nit amb Beach Pasta Party Run & Dance. DJ en directe i sopar amb plat de pasta a la zona de la platja. Pl de la Vela. Les inscripcions es poden fer on line al Web de La I Cursa de La Lluna no espereu al darrer dia. Més informació sobre el circuit i serveis, consulteu al web o be truqueu al telf. d’informació d’aquesta cursa. No us quedeu sense dorsal d’aquesta cursa nocturna amb festa inclosa a la platja el 7 de juliol a les 22h!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada