CAMPIONAT CATALUNYA DE CLUBS DE VETERANS

0
100

El proper diumenge 17 de juny, se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs de Veterans a Estadi Municipal de Can Jofresa de Terrassa. L’esdeveniment atlètic es realitzarà en jornada matinal a partir de les 10,00 hores, i està prevista la participació de tretze clubs a la categoria masculina i cinc a la femenina.| El CA Nou Barris i l’Avinent Manresa són els actuals campions de les categories masculina i femenina respectivament, ja que van aconseguir el títol a l’edició passada celebrada a Lleida.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada