MÍTING INTERNACIONAL D’ATLETISME JUVENIL

0
91

Aquest dissabte 9 de juny, se celebrarà el XX Míting Internacional d’atletisme Juvenil Palafrugell – Costa Brava a l’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell, organitzat per l’Institut Municipal d’Esports i el Club Atlètic de Palafrugell. En aquesta edició, el míting de Palafrugell farà especial incidència en les categories juvenil i cadet. Mig miler d’atletes participaran en aquest esdeveniment atlètic en el que hi haurà representació d’atletes de més de 10 països. El míting es troba dintre del circuit internacional de l’E.A.P. (Europe Athlétisme Promotion) que aplega un total de 15 mítings internacionals a 7 països europeus. |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada