20a Pujada i 13a Caminada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc- 24 de juny

0
28

Ja estan obertes les inscripcions per la 20a Pujada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc del proper 24 de juny a www.atletisme.cat/clubs/montblanc o www.atleticmontblanc.A més el mateix dia farem la 13a Caminada. La pujada i la caminada a l’ermita de Sant Joan és una cursa que passa pels bonics paratges de Montblanc i Poblet i es fa en pro de la restauració de l’ermita de Sant Joan de Montblanc. | No faltarà l’esmorzar dels ermitans i la samarreta tècnica commemorativa de la pujada. A més el diumenge 1 de juliol la pujada en BTT. Aquest any amb novetats en la combinada (categories individual, parelles mixt, masculina i femenina) i record especial pels que participin en la combinada.No t’ho perdis!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari