Avui finalitza el termini per a les inscripcions a la cursa que es disputarà aquest diumenge

0
45

Més de 600 atletes ja s’han inscrit a la Volta Badia 10K que aquest any estarà integrada per 3 curses diferents. La més primerenca serà la Volta Badia Base amb una distància de 290 metres, per a corredors nascuts entre 1998 i 2009 (9 hores) que partiran des de l’Avinguda Burgos, amb meta al pàrquing del Mercat Municipal. | Mitja hora més tard prendran la sortida els atletes de la Volta Badia Pro que hauran de recórrer 10 quilòmetres i serà puntuable mitjançant el sistema Champion Chip. Els atletes realitzaran una prova sobre asfalt i passaran pel polígon de Sant Pau de Riu-Sec al costat de Badia. Per a aquesta carrera s’han previst quatre categoria: absoluta, promesa, veterans i grans veterans. Les inscripcions per a la Volta Badia Pro té un cost de 9 euros si es disposa de xip i de 10 euros en cas contrari i pot formalitzar-se en diferents punts: Badia del Vallès: Fisio teràpies, C/ Burgos, 28. Barberà del Vallès: Gedo, Centre Comercial Baricentro local 34, Ctra N-150 Km 6,7. Sabadell: Runnersworld, C/ Brujas, 29 bajos. Cerdanyola del Vallès: Consell Esportiu Vallès Occidental Sud, Av/ de Guiera, 6-8. Rubí: Gedo, Polígono Industrial Can Rosés, C/ Atletisme, Nau 19 Bis. Barcelona: Gedo, Pg/ Fabra i Puig, 233-235 local 2. Masnou: Gedo, Av/ Maresme 9, local 2. Finalment, la Volta Badia Popular de 5 quilòmetres de recorregut està oberta a tots els públics sense distinció d’edat, ja que no és competitiva. Com a novetat, Nova Badia realitzarà la cobertura de la Volta Badia 10K en directe a través d’internet al canal Nova Badia TV de la plataforma Ustream TV. La retransmissió s’iniciarà a les 08.45 hores del matí i finalitzarà a les 13 hores. Durant la connexió, s’oferirà la sortida i l’arribada dels atletes, així com entrevistes. Més de quatre hores perquè els que no puguin assistir a la carrera puguin seguir-la en directe a través d’Internet. Per a més informació, consultar la pàgina web de la carrera www.voltabadia10k.com.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari