Marxa solidària a favor de SOS Richi

0
31

El Club Atletisme La Sansi organitzarà amb l’ajuntament de Lloret i la coordinadora SOS Richi una marxa benèfica a Lloret de Mar el proper 17 de juny a les11hEls participants podran córrer o caminar durant el 3kms de recorregut que serà un homenatge al jove Ricard García ‘Richi’, de només 6 anys i actualment està ingressat a Boston (Estats Units) malalt de càncer per un medul·loblastoma maligne que té al cap, tota la recaptació d’aquesta marxa anirà directament destinada a l’operació de Richi que supera els 200.000 €. | Aquesta acció solidària no és l’única, des de principis del mes d’abril, l’associació SOS Richi ha rebut un important allau d’adhesions, algunes d’elles anònimes i altres tan mediàtiques com la d’esportistes o cantants de renom.Les inscripcions es poden realitzar al web www.lasansirichi.com o en diferents punts d’inscripció presencials entre ells, el Puntet de Lloret. Tots els inscrits tindran una samarreta tècnica de record, refresc en arribar a meta i entraran en el sorteig de lots de productes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari